Get Adobe Flash player

Black Neo The One of Dark Brightness.
Geb, 30 april 2004, overleden 27 oktober 2008.

Na een heerlijke vakantie met alle honden is ’s morgens na Neo’s begroeting ( waar ik achteraf heel dankbaar voor ben) die elke ochtend hetzelfde ging, hij springt tegen me op en drukte zijn neus ff tegen mijn mond, in elkaar gezakt en ter plekke overleden.
Het is zo onwerkelijk en het ging zo snel. Hij moest even van me wachten want dan zou ik de meisjes naar buiten halen. Normaal gesproken springt hij dan altijd de deur open dus deed ik even de deur op slot. In onze deur zit een groot raam dus ik kan hem zien. Sinds een aantal weken hebben we een woestijn buizerd in onze tuin en ik ging eerst even kijken of die er zat. Dat was 3 sec van de deur af. Op dat moment dacht ik nog, waarom springt Neo niet tegen de deur. En toen hoorde ik een klap tegen de deur en een hard klengende water bak. Ik rende naar de deur en was in 1 sec binnen want ik zag Neo verkrampt op de grond liggen, meteen die seconde daarna liep zijn urine weg en gilde hij, ik zag dat hij niet ademde en gilde, Neo Neo, komt terug, haal adem,ik schudde zijn kop en na die gil nam hij een adem teug, tenminste dat leek voor mij zo en riep help zodat Femke naar beneden zou komen. Femke is meteen de dierenarts gaan bellen en ging reanimeren bij Neo, het was stil. Zo stil. Neo is er niet meer.

Neo, mijn geweldig ventje, mijn grote man, mijn clown, mijn werker, mijn grote vriend, mijn perfect roedel leider, mijn alles...
Waar ik was , was Neo, ging ik de deur uit, nooit zonder hem, hij ging altijd mee. trainen, elke dag en alles kon je met hem doen. obedience, agility, speuren, tracking en trailing en vooral kunstjes, ladders op, daken op klimmen, deuren openen, lades openen, even kijken of er iets in zit wat ik kan eten.
Ik had tijdens de vakantie een nieuw spel bedacht, de skippy bal race, hij mocht dat als eerste leren. 
Ik mis hem vreselijk en het zal zijn tijd nodig hebben om dit een plaats te kunnen geven..........

Het is zo stil in mij........................................................